Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
obiad zrobiony w jednym naczyniu
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
1. tofu pokroić w kostkę, zalać sosem sojowym, odstawić na noc, 2. rozgrzać olej, obsmażyć tofu na rumiano, zdjąć z patelni, wsypać mieszankę warzywną, dodać posiekany czosnek, podsmażyć chwilę, dodać makaron oraz koncentrat, wlać pół szklanki gorącej, dodać przyprawy, przykryć, dusić na małym ogniu, na koniec dodać tofu, doprawić do smaku, jeszcze chwilę dusić razem, smacznego