Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Makaron pod serem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
Mięso z udka oddziel od kości, pokrój w kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Paprykę pokrój w małą kostkę. Końce fasolek odetnij, przekrój na pół. Olej rozgrzej w głębokiej patelni, zeszklij cebulę z czosnkiem.
Dodaj paprykę, mięso i fasolkę. Przypraw, smaż do miękkości. Dodaj ugotowany makaron, podgrzej, mieszając. Ułóż plasterki mozzarelli, przykryj pokrywką. Smaż kilka minut, aż ser zacznie się topić.Źródło: Chwila dla Ciebie