Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 56
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 126
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 45
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 56
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 126
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 45
Składniki
1. posiekać drobniutko cebulę i czosnek, poddusić na odrobinie oleju, dodać szpinak, dusić do odparowania wody, posolić, 2. brokuła podzielić na różyczki, ugotować na półmiękko w osolonej wodzie, odcedzić, 3. filet pokroić w kostkę, usmażyć na rumiano, dodać do szpinaku, dusić chwilę razem, dodać śmietanę (najpierw ją zahartować), dodać brokuła, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, podawać z dowolnym makaronem, smacznego