Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron kokardki z kiełbasą i papryką.. Mniam :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, utrzymywać ciepły. Na dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać pokrojoną w kostkę kiełbasę, mieszając zrumienić ją, dodać paprykę, chwilę smażyć mieszając, podlać bulionem, dusić 5 minut. Na patelnię dodać makaron, przyprawy, zieloną pietruszkę, wymieszać, dobrze podgrzać i podawać. Smacznego ;)