Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łososiowe kubeczki z twarożkiem"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 624
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 624
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Wymieszaj serek ziołowy, jogurt grecki, fetę. Dodaj posiekane szczypiorek i koperek.
Obierz awokado i pokrój na małe kawałki. Dodaj do masy serowej.
Wyłóż osiem filiżanek lub kubków folią spożywczą, tak by jej końce wystawały poza naczynie. Obłóż ścianki i dno naczyń plastrami łososia. Nałóż masę serową i przykryj kawałkiem łososia. Wstaw do lodówki przynajmniej na 3 godziny (najlepiej na noc).
Wyjmuj na talerz, odwracając naczynie do góry dnem. Usuń folię. Skrop sokiem z cytryny. Podawaj z roszponką lub rukolą.Źródło: Olivia