Łosoś ze szpinakiem podany z pastą rybną

Przepis dnia 2012-04-15
Łosoś ze szpinakiem podany z pastą rybną
> 1-2 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: leopard28
Zdrowy obiad z łososiem w roli głownej

Składniki

Przygotowanie

  1. Na rozgrzaną patelnię z oliwą wrzucić pokrojoną cebulkę, zeszklić i dodać czosnek. Po kilku minutach wrzucić szpinak,dodać sól i pieprz według uznania. Na drugiej patelni usmażyć natarte oliwą, bazylią i pieprzem dzwonka łososia.

  2. Rybę obrać ze skóry i ości i rozgnieść widelcem. Wymieszać z serkiem w maszynce do mielenia mięsa. Dodać posiekane zioła i pieprz do smaku. Gotowe.

Komentarze do przepisu (4)

babciaaneczka 11 kwietnia 2012
do ulubionych,pozdrawiam
iwona_s 15 kwietnia 2012
no nie wiem; wydaje mi się, że coś tu jest przesadzone... łosoś + szpinak - może być troszkę za mdłe,... Czytaj całość »
no nie wiem; wydaje mi się, że coś tu jest przesadzone... łosoś + szpinak - może być troszkę za mdłe, później do tego makrela + chyba z serkiem homogeniz. = mdłe... ale to tylko moje odczucia...
leopard28 15 kwietnia 2012
masz zero przepisow wiec troll ? zrób coś a później masz prawo cokowllwiek powiedzieć nie pozdrawiam
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki