Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z ziemniakami"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 558
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 57
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 37
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 558
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 57
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 37
Składniki
Zielony groszek umyj, gotuj w wodzie przez 30 minut. Cytrynę sparz, zetrzyj skórkę, wyciśnij sok. Łososia umyj, osusz, połóż na aluminiowej folii, natrzyj oliwą, sokiem z cytryny, posyp solą. Brzegi folii złącz, połóż na grillu, piecz około 20 minut.
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój na grube plastry, gotuj w wodzie przez 15 minut.
Koperek i natkę umyj, posiekaj. Na talerzu ułóż porcję ziemniaków, na nich rybę, posyp koperkiem, natką i skórką z cytryny.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień