Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, małokaloryczne, szybkie danie.
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 817
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 817
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Składniki
Do płaskiego garnka wrzucić pomidory, dolać trochę wody, dodać pokrojoną na kawałki papryczkę, ostrą paprykę, oliwę i sól. Gotować na małym ogniu ok. 10 min.
Rybę oprószyć solą i pieprzem, smażyć przez kilka minut z każdej strony na rozgrzanej patelni. Na przygotowany sos położyć łososia i gotować na małym ogniu przez 3-4 min. Łososia położyć na talerzu, polać sosem pomidorowym.