Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś z pęczakiem i wiosenną surówką
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Łososia umyć, osuszyć, skropić sokiem z cytryny, zawinąć w folie aluminiową i piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni około 20 minut. Kaszę ugotować według instrukcji na opakowaniu. Sałatę umyć, osuszyć i porwać na kawałki. Dodać pomidora i ogórka pokrojonego w kostkę. Jogurt doprawić pieprzem, sokiem z cytryny i posiekanym koperkiem. Sos dodać do reszty składników i wymieszać