Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste, smaczne, rozplywa sie w ustach
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 23
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 87
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 23
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 87
Składniki
Łososia umyc,osuszyc delikatnie osolic i natrzec bialym pieprzem
Na patelni rozgrzać maslo ,smazyc łososia ok 3 do 4 min z kazdej strony
Kiedy losos juz dojdzie dolozyc migdaly lekko uprazyc,dodac miod ,zwracajac uwage aby miod sie nie spalil gdyz bedzie gorzki ok 0,5 min na bardzo malym ogniu
Smacznego