Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dosyć szybko się robi, wartości odżywcze po pierwsze, kwasy omega-3 itp.:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Składniki
Łososia umyć i i osuszyć. Rozwinąć folię, posmarować masłem, położyć łososia. Doprawić solą, pieprzem i resztą przypraw. Po jednym ząbku czosnku na każdy kawałek oraz dodatkowo skrawki masła.
Łososia zawijać w papiloty tak żeby w środku mogło krążyć powietrze, ryba będzie wilgotniejsza. Piec 20 min. w 180stopniach.