Łosoś w jogurtowym sosie

Łosoś w jogurtowym sosie
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: taura
Zdrowe i przepyszne

Składniki

  • filety łososia
  • jogurt naturalny
  • koperek
  • ser żółty

Przygotowanie

  1. Filet łososia osoliłam i smażyłam po 4 minuty z każdej strony. Jogurt naturalny wlałam do miseczki, wtarłam ser żółty, posiekałam odrobinę koperku, osoliłam. Podgrzałam na parze, pilnując, aby jogurt się nie oważył. Gotową rybę oblałam gorącym sosem i podałam z pieczonymi ziemniaczkami.

Komentarze do przepisu (3)

Jagoda50 09 września 2011
Bardzo dobry przepis.
polkangaroo 09 września 2011
Coś dla całej naszej rodziny. Mniam...
Aishanka 17 września 2011
Mniam... Pyszności...
Składniki
  • filety łososia
  • jogurt naturalny
  • koperek
  • ser żółty
Składniki