Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i soczysty łosoś smażony na maśle klarowanym.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 203
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 175
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 203
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 175
Składniki
Łososia opłukaj, osusz ręcznikiem papierowym, jeśli chcesz odetnij skórę. Skrop sokiem z cytryny z obu stron.Posyp solą, pieprzem, czosnkiem oraz papryką słodką. Przykryj folią spożywczą i wstaw do lodówki na kilka godzin lub całą noc.
Na patelni rozgrzej masło klarowane i usmaż łososia po około trzy minuty z obu stron. Podaj z ulubionymi dodatkami np. ulubioną sałatką lub surówką.