Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, zdrowy pomysł ma łososia
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 309
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 67
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 497
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 309
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 67
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 497
Składniki
Ziemniaki ugotować, odstawić do wystygnięcia. Następnie pokroić w plasterki.
W moździerzu utrzeć ziarna kolendry. Jogurt, miętę, sok i skórkę z cytryny, oliwę, rozgniecione ziarna kolendry i sól zmiksować.
W naczyniu do pieczenia ułożyć łososia. Następnie rybę przybrać plasterkami ziemniaków, polać wcześniej przygotowanym sosem. Całość posypać grubo zmielonym pieprzem.
Włożyć do piekarnika (230 stopni) piec, aż łosoś będzie miękki - kilkanaście minut. Smacznego