Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, delikatne, wytrawne danie. Z podanych składników wychodzi 1 porcja
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 76
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 36
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 45
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 76
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 36
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Składniki
ŁOSOŚ: Czosnek i bazylię drobno posiekać i wymieszać z oliwą i sokiem z cytryny. Filet z łososia obtoczyć w marynacie i odstawić na pół godziny do lodówki. Łososia podsmażyć z całą marynatą na patelni grillowej. W trakcie smażenia przyprawić solą i pieprzem.
SZPINAK: Na maśle podsmażyć pokrojoną w kostkę cebule i czosnek.Dodać liście szpinaku i smażyć, aż zmniejszą objętość. Dodać jogurt naturalny pieprz i sól. Wymieszać i podsmażać jeszcze przez kilka minut.
Makaron ugotować al dante w osolonym wrzątku. Na talerzu położyć makaron na niego szpinak i na wierzch filet z łososia. Udekorować listkami bazylii. Smacznego!