Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś na salsie cukiniowej"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 205
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Cukinię umyć, pokroić w półplasterki. Szparagi oczyścić, przekroić na połówki. Rozgrzać łyżkę oliwy, smażyć cukinię i szparagi kilka minut, zdjąć, ostudzić.
Dymkę obrać, razem z pomidorami pokroić w drobną kostkę, wymieszać z cukinią i szparagami, skropić sokiem z cytryny, dodać 2 łyżki oliwy, sól, pieprz, posiekaną kolendrę.
Łososia usmażyć na łyżce oliwy, przyprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Ułożyć na salsie warzywnej, skropić pozostałą oliwą i cytryną.
ok. 20 minutŹródło: Twoje Imperium