Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa rybka, która sprawdzi się idealnie jako lekki obiad lub kolacja.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 28
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 670
Szybka i smaczna
Odsłon: 11219
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 255
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 28
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 670
Szybka i smaczna
Odsłon: 11219
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 255
Składniki
Filet przekrawamy na pół, usuwamy skórę i smarujemy oliwą, sokiem z cytryny oraz obtaczamy w paprykach, soli i pieprzu. Odstawiamy na 10 minut.
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni, blachę wykładamy ją papierem do pieczenia. Filety układamy na papierze i grillujemy z każdej strony przez około 7-10 minut (w zależności od grubości fileta). Powinien się lekko przyrumienić w tym czasie. Wyłączamy piekarnik, dajemy rybie jeszcze kilka minut by odpoczął i możemy podawać