Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne połączenia mięska w sosie własnym z warzywami:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
łapatkę dobrze umyć, osuszyć i pokroić w grubą kostkę. Posolić, popieprzyć i posypać czosnkiem. Pozostawić na poł godziny aby mięso przeszło przyprawami.
cebule pokroić w plastry
paprykę obrać i pokroić w plastru
pieczrki obrac i poktoić w plastry
do rękawa wkładamy połowę warzyw, potem dodajemy mięsko i znów poowę warzyw. Rękaw zamykamy i wkładamy do formy do pieczenia. Wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i pieczemy około godziny.
SMACZNEGO.