Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny sposób na obiadową łopatkę. Tym razem mocny smak czosnku. Domowy antybiotyk do dzieła !
Szybka i smaczna
Odsłon: 13906
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10250
Szybka i smaczna
Odsłon: 13906
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10250
Składniki
Czosnek wycisnąłem do majonezu, wymieszałem a następnie natarłem tym mięso i zostawiłem w lodówce na 12 godzin.
Mięso smażyłem delikatnie przypalając, żeby uzyskać mocniejszy smak sosu. Dorzuciłem cebulę pokrojoną z pióra i dusiłem do miękkości. Doprawiłem wyłącznie solą i pieprzem. Zabieliłem śmietaną. Uzyskałem mocno czosnkowy smak mięsa w czosnkowym sosie.