Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego przepisu na danie obiadowe? Koniecznie musisz wypróbować przepisu poniżej, jest to wspaniały przepis na danie obiadowe. Moja rodzina zawsze się nimi zachwyca.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 589
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 138
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 147
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 589
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 138
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 147
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 107
Składniki
1. Całe polówki mięsa nacinam w kratkę, doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję drobno pokrojone pieczarki, doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Paprykę oczyszczam z nasion, drobno kroję, ogórki kroję w kostkę, warzywa przekładam do grzybów. 4. Następnie dodaję musztardę oraz koncentrat pomidorowy, wsypuje paprykę słodką, majeranek.
5. Połowę farszu układam na dnie naczynia żaroodpornego, następnie układam filety i ponownie farsz. 6. Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C.
7. Danie gotowe. 8. Smacznego.