Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Rybe sprawic ,umyc ,pokrpic na dzwonka,posypac sola i pieprzem i odstawic na 2-3 godziny
marchew ,selera i pietruszke pokroic w paski,cebule w kostkę a pora w plasterki
do rondla wlozyc masło,dodac warzywa,chwile posmazyc ,dolac wody,wrzucic przyprawy i dusic do miekkości warzyw,dodac koper
ze smietany ,mąki (nie za duzo) i wody sporządzic sos i wlac do rondla,doprawic sola pieprzem i maggi,dodac sok z cytryny,zagotowac i odstawić
rybe otoczyc w mące i usmazyc na rumiano,do rondla wlożyć usmazoną rybę,zagotowac i podawać z ziemniakami