Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Lekki kapuśniaczek"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
<strong>Przepis przysłała Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>
Ziemniaki i cebulę pokrój, warzywa korzeniowe obierz i zetrzyj na tarce. Wrzuć do gorącego rosołu i gotuj 10 minut.
Kapustę drobniutko pokrój, dodaj do zupy. Wsyp majeranek i lubczyk. Gotuj, aż będą miękkie. Przypraw zupę, na talerzu posyp natką.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,10 złŹródło: Chwila dla Ciebie