Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Leczo z pieczarkami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 510
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 263
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 510
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 263
Składniki
Na dużą teflonową patelnię wlej łyżkę oleju. Podgrzej i podsmaż pokrojoną w plastry cebulę i kiełbasę. Dorzuć kawałki oczyszczonej z nasion papryki i rozkruszone kostki rosołowe. Wsyp przyprawy i zagotuj.
Cukinie oraz pieczarki obierz i pokrój w plastry. Dołóż na patelnię i duś na wolnym ogniu około 20 minut. 5 minut przed końcem dodaj pokrojony ogórek i wlej maggi. Kiedy wszystkie warzywa będą miękkie, wyłącz gaz i dodaj 2 łyżki koncentratu pomidorowego.Źródło: Na żywo