Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35992
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 291
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 345
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35992
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 161
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 291
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 345
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, kiełbasę, paprykę i cukinię w kostkę.
Do rondelka wlać łyżkę oliwy i podsmażyć cebulę. Po chwili dodać kiełbasę, paprykę oraz cukinię. Wszystko posolić, dodać pieprzu i podsmażyć.
Dodać pół łyżeczki czosnku granulowanego i ok. łyżeczki czosnku niedźwiedziego. Chwilę podsmażyć.
Dodać pół słoiczka pasty i zalać szklanką wody. Wszystko dusić na małym ogniu ok. 20 minut. Doprawić do smaku. Podawać z chlebem. Najlepiej smakuje kiedy trochę odstoi:)