Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35875
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 141
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 253
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 286
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35875
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 141
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 253
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 286
Składniki
Łazanki ugotować wg przepisu na opakowaniu. Kapustę umyć i poszatkować.Cebule posiekać i przyrumienić na maśle ,dodać kapustę ,100 ml wody ,płaską łyżeczkę soli i dusić na średnim ogniu pod przykryciem 40-50 min ,w razie potrzeby dolewać niewielką ilość wody. Boczek pokroić w kostkę ,podsmażyć go na "suchej" patelni ,tak by stał się chrupki. Dodać do duszonej kapusty (5 min przed końcem duszenia). Następnie do kapusty dodać łazanki ,wymieszać.