Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie makaronu z leśnymi grzybami.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Na maśle smażymy grzyby, dodajemy posiekaną cebulę. Po chwili wrzucamy szatkowaną kapustę, zalewamy bulionem i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Wrzucamy osączony makaron, posiekaną natkę. Składniki łączymy, doprawiając solą i pieprzem.