Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne, smak z dzieciństwa ;-D
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Ugotuj makaron w osolonej wodzie z dodatkiem oleju.
W garnku podsmaż lekko pokrojony w kostkę boczek.
Dodaj do niego poszatkowaną kapustę.
Wszystko razem smaż na średnim ogniu pod przykryciem tak długo aby kapusta była miękka i lekko przypalona. Do gotowej przypalono-duszonej kapusty dodaj pokrojoną w kostkę cebulę.
Smaż wszystko razem do zrumienienia cebuli.
Do kapusty dodaj ugotowany makaron. Wszystko razem dokładnie wymieszaj i dopraw solą i pieprzem.Smacznego!!!