Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Lasagne z truskawkami"
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 172
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 226
Składniki
Makaron zalej wrzątkiem na 25 minut. W tym czasie ubij śmietanę z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Wstaw do lodówki. Truskawki pokrój w plasterki. Na suchej patelni upraż płatki migdałów.
Gdy makaron zmięknie, osusz go papierowym ręcznikiem i przełóż śmietaną, truskawkami i płatkami migdałów. Gotowe danie schłodź w lodówce. Przed podaniem udekoruj bitą śmietaną.Źródło: Na żywo