Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Marchew ścieramy i smażymy z pokrojoną cebulą i czosnkiem; dodajemy mięso mielone i dalej smażymy; przerzucamy do garnka, dodajemy przyprawy i sos pomidorowy; obok ścieramy mozzarellę i robimy biały sos poprzez wymieszania mleka z mąką i oregano; wykładamy na dno naczynia makaron i przekładamy sosem czerwonym, następnie sosem białym na samą górę wrzucamy mozzarellę i posypujemy bazylią. PIECZEMY W 180*C ok. 30-40 minut