Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Składniki
Makaron zalej wrzątkiem na 25 minut. Śmietanę ubij z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Wstaw do lodówki.
Truskawki umyj i pokrój w kawałki. Gdy makaron zmięknie, przełóż go śmietaną i truskawkami. Gotowe danie schłodź w lodówce.
Białko ubij z jajkiem i posmaruj ostatni płat makaronu. Zapiecz w piekarniku na złoty kolor. Danie możesz podać z bitą śmietaną.Źródło: Na żywo