Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9069
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 207
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9069
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 207
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 477
Składniki
Karczek pokroić wplastry,lekko ubić.Cebulę w pół plasterki.Pieczarki pokroić wg.uznania.Ser żółty zetrzeć na grubej tarce.
Resztę składników wymieszać .
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem.Ułożyć mięso,cebulę,pieczarki,zalać sosem i posypać serem.Piec w nagrzanym piekarniku(180 stopni) jedną godzinę.