Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4807
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 157
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5248
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 121
Składniki
Kości, żeberka, liść laurowy i ziele angielskie włóż do garnka. Wlej 2 litry wody, zagotuj, zdejmij szumowiny. Gotuj 30 min. Dodaj pokrojoną kapustę z sokiem. Gotuj, aż kapusta będzie miękka.
Pokrój kiełbasę w plastry, czosnek przeciśnij, podsmaż na maśle z łyżką oleju. Ziemniaki ugotuj osobno. Dodaj do zupy ziemniaki, kiełbasę, przyprawy. Mięso wyjmij z zupy, oddziel od kości i dodaj z powrotem do zupy. Gotuj ją jeszcze kilka minut. Zupę podawaj z chlebem razowym.
Czas: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień