Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 14
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 227
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 150
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 14
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 227
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8948
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 150
Składniki
Włoszczyznę obierz, zalej 3 szklankami wody, wrzuć pokrojony boczek, listki laurowe oraz ziele angielskie. Gotuj na niewielkim ogniu około 30 minut. Następnie wrzuć pokrojone w kostkę ziemniaki i gotuj, aż będą miękkie. W tym czasie kiszoną kapustę posiekaj, a cebulę obierz i drobno pokrój.
W rondlu na oleju zeszklij cebulę, dodaj kapustę. Całość chwilę podsmaż i przełóż do zupy. Wlej sok z kapusty i gotuj na małym ogniu około 40 minut. Pod koniec gotowania zupę przypraw solą i pieprzem.Źródło: Na żywo