Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 369
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 399
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14771
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 369
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 399
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14771
Składniki
Wodę zagotuj z przyprawami. Wlej wino, ocet i ponownie zagotuj. Całość przestudź. Kurki dokładnie umyj, przelej na sitku wrzątkiem i wrzuć do lekko osolonego wrzątku.
Gotuj 20 minut. Odcedź, przelej zimną wodą i odsącz. Przełóż do słoiczków, zalej marynatą i szczelnie zamknij.Źródło: Na żywo