Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z udek, nadziewane brukselką i mozzarellą. Warto wypróbować, danie jest pyszne.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 158
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 206
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 158
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 206
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, odcinamy odstając skrawki mięsa, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. W środek mięsa wkładamy po 2 kuleczki mozzarelli i 2 kuleczki brukselki.
3. Zawijamy udka, tak żeby przykryć farsz.
4. Układamy w rękawie do pieczenia i dodajemy pozostałą brukselkę. 5. Pieczemy 30 minut w 180 ° C.
6. Obiad gotowy. 7. Smacznego.