Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie bardzo proste i szybkie w przygotowaniu.Najlepiej smakuje z ryżem.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 153
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 153
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Cebulkę pokroić w kostkę i lekko podsmarzyc.Do cebuli dodać marchewkę pokrojona w słupki i smarzyc ok 10 min.Do marchewki dodać pokrojone w plastry pieczarki i razem podsmazyc ok 6 min.W między czasie filety pokroić w paski i wymieszać z przyprawa gyros a następnie dodać do warzyw.Wszystko smażyć i dodać natkę.Po ok 15 minutach dodać pomysł na z winiar rozrobioną ze śmietana i woda.Podawać z ryżem lub z makaronem.Ja osobiście wole z makaronem.Smacznego