Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kurczak z tagliatelle"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 359
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 47
Polecam.
Odsłon: 58
Składniki
Z posiekanej papryczki chili, czosnku, soli, pieprzu, słodkiej papryki w proszku, jogurtu i oliwy przygotuj marynatę.
Zanurz w niej rozbitą pierś kurczaka. Wstaw mięso do lodówki na godzinę.
Po zamarynowaniu usmaż drób na oliwie.
Obraną cukinię oraz marchew pokrój w paski przy pomocy obieraczki i ugotuj w osolonej wodzie.
Ułóż mięso na półmisku razem z warzywami, burakami i ugotowaną kaszą.
Czas przygotowania: 60 min . Ilość kalorii na 1 porcję: 300. Stopień trudności: średnieŹródło: Telemax