Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny obiad na letnią porę
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 173
Składniki
Filety umyj i lekko rozbij. Wymieszaj musztardę z miodem, 2 łyżkami oliwy i przyprawami. Natrzyj filety i odstaw na 30 minut.
Po tym czasie usmaż filety. Rzodkiewki oraz seler naciowy pokrój w plasterki, a pomidorki na pół i połóż na usmażoną pierś z kurczaka.