Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu danie obiadowe
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Składniki
Filety pokrój w kostkę, podsmaż na oleju, dodaj pokrojoną cebulę, pieczarki, paprykę i fasolkę szparagową. Podlej wodą lub bulionem i duś około 20 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Na koniec możesz zagęścić mąką i dodać śmietanę.
Podawaj z ryżem ugotowanym na sypko.