Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 735
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 93
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 113
Polecam.
Odsłon: 735
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 93
Składniki
Kurczaka podzielić na 4 porcje (opcjonalnie na 6).Doprawić go przyprawą do kurczaka,startym czosnkiem i pieprzem,.Pozostawić go na kilka godzin-najlepiej na noc.
Paprykę oczyścić i pokroić w kostkę,cebulę także pokroić w kostkę.
Do rękawa dopieczenie mięs itp. wkładamy paprykę i cebulę,na tym układamy kawałki kurczaka,posypujemy łyżeczką soli.
Szczelnie zamykamy,pieczemy w piekarniku ok 1h w temp. 200st. z termoobiegiem.