Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Piersi naciąć wzdłuż tak , aby powstała kieszonka , w którą należy wcisnąć ser. Można ( choć nie trzeba ) spiąć wykałaczką.
Mięso przyprawić i posmarować musztardą z obu stron, każdy kawałek ułożyć na przynależnym mu boczku , przykryć drugim plastrem.
Piec w piekarniku lub kombiwrze w temp. 200 st ok. 20 min. - po pierwszych 10 min obrócić całość (razem z boczkiem).
Smacznego górskiego kurcocka.