Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kurczak z grilla z gazpacho z arbuza i warzyw"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27469
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 162
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27469
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 162
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Składniki
<strong>Przepis poleca Andrzej Polan.</strong>
Wykonanie: Arbuza zmiksuj, pozostaw ćwiartkę do pokrojenia w kostkę. Do zmiksowanego arbuza dodaj pozostałe pokrojone warzywa, sok z cytryny, olej kujawski z bazylią i cytryną. Dopraw solą i cukrem. Wymieszaj i odstaw do lodówki.
Olej połącz z solą, pieprzem i świeżym tymiankiem. W marynacie umieść mięso i odstaw na godzinę. Grilluj kurczaka z każdej strony na złoty kolor. Podawaj z arbuzowym gazpacho.Źródło: Tina