Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kurczak inaczej niż zwykle. :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Kurczaka umyć, podzielić na mniejsze kawałki. Posolić, popieprzyć, natrzeć ziołami. Zostawić na chwilę, żeby się "przegryzło".
Smażyć zaczynając od dużego ognia, na średnim gazie, do uzyskania złotego koloru.
Ja podaję z młodymi kartofelkami, fasolką szparagową zasmażoną bułeczką i borówkami. Smacznego!