Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje zarówno jako samodzielne danie jak również dodatek do chleba.
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 102
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 807
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 523
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 102
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 807
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 523
Składniki
Seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W wolnowarze na dnie ułożyć filety, posypać selerem. Przygotować sos. Do miski przełożyć pomidory z puszki i trochę je rozdrobnić. Doprawić do smaku sosem sojowym, sosem chili i pieprzem. wszystko wymieszać i polać przygotowane mięso w wolnowarze. Ustawić na 8 godzin na małym ogniu. Po upływie 6 godzin mięso lekko rozdrobnić i wszystko przemieszać. Smakuje zarówno jako samodzielne danie lub na kanapki Smacznego.