Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,tanie danie a do tego jak smakuje....!!!!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Cebule kroimy w plasterki i podsmażamy w garnku na oleju na złoty kolor. Udka z kurczaka kroimy na pól,przyprawiamy solą, pieprzem i papryką słodką.Dodajemy do cebuli smażymy ok 10 min dość intensywnie aby mięso się także fajnie zrumieniło.
Następnie zalewamy wszystko wodą do poziomu mięsa. Dodajemy kostkę rosołową i dusimy wszystko ok 40 min.Pod koniec gotowania w szklance rozrabiamy mąkę z nie wielką ilością wody i wlewamy do kurczaka tak by nam powstał gęsty sosik,mieszamy i chwilkę dusimy. SMACZNEGO!!!!!