Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki obiad. Przygotowanie smacznego dania na prawdę nie musi zajmować wiele czasu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Mięso przekrój wzdłuż na dwie części, tak żeby powstały cztery kotlety.
Oliwę połącz z pieprzem i solą. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Mięso z każdej strony posmaruj marynatą.
Por pokrój w cienkie plasterki.
Śmietanę wymieszaj dokładnie z musztardą.
W naczyniu żaroodpornym ułóż kolejno 1/2 pora, mięso, przykryj resztą pora.
Wszystko zalej śmietaną. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez ok. 45 minut.