Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie kuchni chińskiej i tajskiej. Świetny pomysł na obiad lub kolację dla miłośników dań orientalnych.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Mięso pokroić na kawałki i oprószyć curry w proszku. Tak na marginesie może to być również mięso z indyka. Podsmażyć na oleju lub smalcu z posiekaną cebulą. Kiedy mięso będzie usmażone dodać mleczko kokosowe i dusić na małym ogniu. Na koniec doprawić solą, pieprzem i posiekaną kolendrą lub pietruszką. podawać z ryżem basmati.