Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dania dla tych, którym znudziła się tradycyjna panierka
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 90
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1825
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 90
Składniki
Piersi pokroić na mniejsze kawałki (3-4 z każdej sztuki), zamarynować w przyprawach i soku cytrynowym - najlepiej kilka godzin.
Z podanych składników sporządzić panierkę o gęstości kwaśnej śmietany, panierować w niej kurczaka i smażyć z obu stron na złoty kolor .
Smacznego i miłego zaskoczenia świeżym smaczkiem tego dania życzę:)