Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kurczak w jogurcie"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Filety z piersi kurczaka umyj, osusz, przekrój wzdłuż na pół. Oprósz solą i pieprzem. Jogurt wymieszaj z sosem chili, ziołami, posiekanym czosnkiem, przypraw solą i pieprzem. Posmaruj kurczaka. Ułóż w szczelnie zamkniętym pojemniku, wstaw do lodówki na 6 godz. Mięso ułóż na rozgrzanym grillu, opiekaj po około 10 minut z każdej strony.
<strong>Czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3,20 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie