Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sposób na nie tylko szybkie przygotowanie ale kurczaka, ale przede wszytskim na pysznego i zdrowego kurczaka:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 749
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 749
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Nastawić piekarnik na 200 stopni. Piersi umyć, osuszyć, posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym wedle uznania. Następnie posypać je estragonem (może być zarówno suszony jak i świeży). Pokroić ząbki czosnku na plasterki i obłożyć nimi mięso. Piec w naczyniu żaroodpornym ok. 40 minut. Kurczak świetnie smakuje sam oraz z ryżem. Smacznego.